Chris Hemsworth zegt dat zijn eigen broer ook Thor wilde spelen

Chris Hemsworth zegt dat zijn eigen broer ook Thor wilde spelen

De twee acteurs deden allebei auditie, alleen deed een iemand het toch net iets beter.

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Chris Hemsworth, die liet weten spijt te hebben van de karikaturale Thor-versie die hij neerzette in Thor: Love and Thunder. Toch had het allemaal heel anders kunnen lopen.

Ondanks het feit dat de laatste Thor-film minder goed werd onthaald, is de Australische spierbundel trots op zijn rol bij Marvel. Meerdere acteurs aasden op deze superheldenrol. Nu onthult Hemsworth dat niemand minder dan zijn eigen broer, Liam Hemsworth, hier ook achteraan zat.

Verhaal
Chris onthult nu dat ze beiden auditie deden voor de rol. Chris werd recentelijk gevraagd of hij bang was dat Liam de rol zou krijgen. Zijn reactie was als volgt: "Nee, want ik had destijds ook nog niet de rol te pakken. Ik duimde voor hem, als was ik natuurlijk wel wat jaloers...".

"Ik werd nadien gevraagd om opnieuw auditie te doen, terwijl Liam slechts één auditeronde had. Hoewel we niet direct in een nek-aan-nek race zaten, waren er momenten waarbij de kansen schommelden tussen ons twee: dan leek ik betere kansen te hebben, dan leek Liam betere kansen te hebben".

Andere broer
Chris trok uiteindelijk dus aan het langste eind. Liam was (nog) nooit in het MCU te zien, maar de derde Hemsworth broer, Luke, dook wel op als een Asgardian-acteur die Thor speelt. Hij was dan ook te zien in Thor: Ragnarok en Thor: Love and Thunder.



NieuwsFilm

meest populair