Giancarlo Esposito krijgt zijn zin en treedt toe tot het Marvel Cinematic Universe

Giancarlo Esposito krijgt zijn zin en treedt toe tot het Marvel Cinematic Universe

De ster van diverse hitseries sluit zich eindelijk aan bij een MCU-project...

Een van de meest langverwachte castingen die fans verlangen in het Marvel Cinematic Universe, zou wel eens daadwerkelijk kunnen gaan plaatsvinden. Echter zit er een klein addertje onder het gras.

Door de jaren heen is acteur Giancarlo Esposito de suggestie geweest voor een breed scala aan MCU-rollen, waaronder een live-actionversie van Charles Xavier/Professor X in een geplande X-Men reboot.

Welwillendheid altijd aanwezig geweest
Nadat hij herhaaldelijk had aangegeven dat hij meer dan bereid was om zich bij de franchise aan te sluiten, lijken nieuwe opmerkingen van hem erop te wijzen dat het nu ook echt gaat gebeuren.

Tijdens een recent panel van de 'CCXP Mexico' (via Collider) onthulde Esposito dat hij "vroeger dan later in een Marvel-project verschijnt en dat de titel en rol in kwestie beter zijn dan je je kunt voorstellen".

Gissen naar personage
De kwalificatie "vroeger dan later" sluit de mogelijkheid van Professor X uit, omdat die reboot nog jaren duurt. Speculaties hinten naar Galactus of Doctor Doom in Fantastic Four die binnenkort begint met de productie.



NieuwsFilm

meest populair