Je kunt nu overnachten in het ballonnenhuis uit de Pixar-film 'Up'

Je kunt nu overnachten in het ballonnenhuis uit de Pixar-film 'Up'

Ongelooflijk maar waar: Airbnb geeft gebruikers de kans om te slapen op deze bijzondere locatie.

Airbnb biedt klanten de kans om te overnachten in het huis van Carl Fredricksen uit de Pixar-film Up. Daarvoor heeft het verhuurplatform het iconische huisje tot in detail nagemaakt in Abiquiu, New Mexico. En ja, inclusief de ballonnen.

Foto's van het huis bewijzen dat Airbnb kosten nog moeite heeft gespaard. Het huis lijkt echt precies op het ontwerp uit de populaire animatiefilm. Het huis is volledig functioneel. Het gaat dus niet om een grap of promotiestunt.

Bijzondere actie
Deze actie maakt onderdeel uit van Airbnb's Icons-actie die gebruikers van het platform de kans geeft om te overnachten in beroemde huizen en op bijzondere locaties over heel de wereld.

Eerder lanceerde Airbnb bijvoorbeeld Barbie's Malibu Dreamhouse in Californië: een levensechte poppenkast met knalroze interieur. Binnenkort kunnen gelukkige gasten ook overnachten in onder meer Prince's Purple Rain-huis en X-Mansion uit de X-Men-films (leuk voor de Marvel-fans).

Gouden tickets
Wie hoopt te overnachten op zo'n droomlocatie moet wel geluk hebben, want het gaat om een bijzondere winactie. Airbnb verloot 4.000 gouden tickets voor een overnachting in een van de Icons-huizen.


Het verblijf is gratis. Aanmelden kan tot 14 mei. Meer informatie en foto's vind je hier.

NieuwsFilm

meest populair