3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Whoopi Goldberg-favoriet tot toffe zombiefilm met Brad Pitt: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Sister Act (1992)
Regie: Emile Ardolino | Cast: Whoopi Goldberg, Maggie Smith, Harvey Keitel, e.a. | Te zien op: Disney+
Delores zingt de sterren van de hemel in een nachtclub. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze gedwongen om onder te duiken op een plek waar geen gangster haar zal verwachten: een klooster. Daar neemt ze het koor, dat behoorlijk vals zingt, onder haar hoede. Dankzij Delores worden de nonnen al snel bekend en stroomt de kerk steeds voller. Maar die bekendheid heeft ook een gevaarlijke keerzijde.



World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Voormalig VN-medewerker Gerry Lane wordt door de Amerikaanse regering gevraagd om een wereldwijde zombiepandemie te stoppen die het menselijk ras dreigt uit te roeien. Lane moet zijn gezin beschermen en een geneesmiddel vinden voordat het te laat is. Zo belandt hij in een ongekend spannende en gevaarlijke race tegen de klok.



The Power of the Dog (2021)
Regie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Te zien op: Netflix
De broers Phil en George Burbank zijn totaal verschillend. Toch runnen ze een ranch samen. Wanneer George trouwt met Rose escaleert de boel tussen de broers echter helemaal. Phil begint Rose en haar in zijn ogen feminiene tienerzoon Peter te intimideren. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.



NieuwsFilm

meest populair