Zit 'Logan'-ster Dafne Keen in 'Deadpool & Wolverine'?

Zit 'Logan'-ster Dafne Keen in 'Deadpool & Wolverine'?

De actrice geeft niet veel prijs, maar fans zeggen het te weten dankzij de laatste trailer.

De laatste tijd duiken er de nodige berichten op over Deadpool & Wolverine. De hoofdrollen zijn natuurlijk weggelegd voor Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar blijkbaar zit de blockbuster ook vol cameo's. Is Dafne Keen er ook in te zien?

Keen is alsmaar een grotere naam aan het worden in Hollywood. Zo wist ze een van de hoofdrollen te bemachtigen in de Star Wars-serie The Acolyte, maar haar grote doorbraak rol kende ze op 12-jarige leeftijd in Logan. Hierin is ze te zien als Laura/X-23, de 'mini-Wolverine'.

Terugkeer?
Er doen behoorlijk wat geruchten de ronde dat er in Deadpool & Wolverine veel oude superhelden en schurken terugkeren, net zoals dat ook al het geval was met Spider-Man: No Way Home. Zelfs Wesley Snipes zou zich misschien in de film kunnen bevinden als Blade.

Tijdens een recent interview werd aan Keen gevraagd of zij zal terugkeren. Een echt duidelijk antwoord geeft ze echter niet: "Ik kan zeggen dat ik niet kan wachten op de film. De trailer ziet er geweldig uit. Het is een knettergek avontuur waar ik sowieso van ga genieten".

Trailer
Sommige fans vernemen dat Wolverine het over haar heeft in de trailer, wanneer we hem over een personage horen praten die hij 'kid' noemt. Keen wil echter nog niks verklappen en doet er behoorlijk geheimzinnig over.


In 2020 liet de actrice wel weten ooit terug te willen keren. Toen zei zij nog: "Ik weet niet of het er ooit van komt, maar ik hoop het echt. Ik vond het geweldig om Laura te kunnen spelen. Ze heeft een speciale plek in mijn hart".

NieuwsFilm

meest populair