Blake Lively krijgt dubieus compliment van auteur van 'It Ends With Us': "Meer diepte dan gedacht"

Blake Lively krijgt dubieus compliment van auteur van 'It Ends With Us': "Meer diepte dan gedacht"

Colleen Hoover is erg tevreden met de acteerprestaties van Blake Lively in filmadaptatie van "It Ends With Us" maar is eigenlijk niet zo complimenteus met het verwoorden van haar eigen fantasie en het acteertalent van Blake.

Er was wat gemopper online over de casting, maar Colleen Hoover, de auteur van It Ends With Us, is dik tevreden met de acteerprestaties van Blake Lively - en eigenlijk zijn de complimenten ook wel dubieus.

Colleen vertelt hier aan People: "Het hele proces was absoluut geweldig en surreëel. Alle betrokkenen hebben toegewijd gewerkt aan een geloofwaardig verhaal. Ik kan niet wachten tot mensen die het boek leuk vonden de magie op het scherm kunnen zien."

Pakkend acteerwerk
Ook zei ze: "Blake Lively geeft een pakkende, geweldige en emotionele acteerprestatie. Er zijn geen woorden om haar fenomenale talent te beschrijven. De manier waarop ze Lily vormgeeft gaat mijn verwachtingen te boven."

Ze legde verder uit, terwijl het misschien geen complimenten zijn voor het kunnen van beide dames: "Toen ik Lily's personage schreef, dacht ik dat ik een goed beeld in mijn hoofd had. Maar Blake brengt zoveel meer complexiteit en diepte dan ik in gedachten had."

Gewoon sprakeloos
De auteur ging door en zei: "Het meest indrukwekkende is haar talent om de interne conflicten en externe uitdagingen met zoveel nuance en subtiliteit te brengen. Ik ben sprakeloos en erg dankbaar."



Meer volgt in de YouTube-video van The Hollywood Reporter.

NieuwsFilm

meest populair