Doorschijnend jurkje Emily Ratajkowski trekt echt alle aandacht

Doorschijnend jurkje Emily Ratajkowski trekt echt alle aandacht

Het acterende model valt best wel op in haar doorschijnende jurk tijdens het jaarlijkse Met Gala.

Jarenlang was het model Emily Ratajkowski te zien in kleine en grote (bioscoop)films. Denk maar aan haar rol in de film Gone Girl met onder andere Ben Affleck en Rosamund Pike. Tegenwoordig doet ze het iets rustiger aan, al is ze nog vaak te zein op de rode loper en allerlei celeb-feestjes.

De in Londen geboren brunette heet volledig Emily O'Hara Ratajkowski en heeft een vader van Poolse afkomst. Ze groeide op in de Verenigde Staten, maar ook in Europa. Bijvoorbeeld in Ierland en op Mallorca.

Model
Vanaf haar 14e is ze model en ze werd al snel het gezicht van vele grote merken. Ze was daarnaast te zien in een bekende videoclip, namelijk die van Blurred Lines van zanger Robin Thickes. In een keer wist iedereen wie Emily was.

Haar acteerdebuut maakte ze in de Nickelodeon-serie iCarly, waarin ze opdook als het personage Tasha. Na Gone Girl was ze te zien in onder andere We Are Your Friends, In Darkness en Lying and Stealing.

Miniserie
Ondanks dat de nu 32-jarige Emily zei te stoppen met acteren, zien we haar binnenkort in een miniserie. Ze heeft namelijk een rol in de Netflix-serie Too Much van Lena Dunham. Tot die tijd zien we haar vooral op feestjes en rode lopers. Bijvoorbeeld tijdens Met Gala 2024.


De foto's van Emily Ratajkowski tijdens Met Gala 2024 vind je op haar eigen Instagram-pagina

Tijdens Met Gala 2024 verscheen Emily in een doorschijnende jurk van Versace, die niemand wilde missen. Bekijk Emily en haar zilverkleurige jurk via bovenstaande link. Hieronder een andere foto van haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair