Gerucht: Marvel wil Dwayne Johnson als de nieuwe X-Men superschurk Apocalypse

Gerucht: Marvel wil Dwayne Johnson als de nieuwe X-Men superschurk Apocalypse

'The Rock' was niet lang bij DC maar zou nu al kunnen overstappen naar de grote concurrent.

Dwayne Johnson heeft al in heel wat actiefilms gespeeld. Hij kwam ook het DC versterken als Black Adam, maar het blijft maar bij een enkel optreden. Het lijkt erop dat Marvel hiervan wil profiteren, aangezien er nu een gerucht de ronde dat 'The Rock' misschien wel bij het MCU aan de slag gaat.

Het komt wel vaker voor, dat knettergekke geruchten worden gedeeld op sociale media. Deze moet je vaak met een flinke korrel zout nemen, maar de bekende 'news-scooper' MyTimeToShineHello heeft het vaak bij het juiste einde.

Apocalypse
Laatstgenoemde beweert nu dat Marvel Johnson wil strikken als de nieuwe Apocalypse. Dit personage, een van de krachtigste X-Men-schurken, werd al eerder gespeeld door Oscar Isaac in X-Men: Apocalypse.

Nu Marvel beschikt over de X-Men rechten, willen ze de superhelden en villains van deze reeks verwerken in hun films en series. Zo keert o.a. Hugh Jackman terug als Wolverine in Deadpool & Wolverine, maar dit zou enkel en alleen pas het begin zijn.

Succes
Nog niet zo heel lang geleden kwam er een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat Johnson minder successen kent dan voorheen. De spierbundel zou overwegen om terug te keren naar de WWE en opnieuw te gaan worstelen.


Een blockbuster-rol als die van Apocalypse zal hem waarschijnlijk wel interesseren. Grappig genoeg wordt Marvel ook gelinkt aan een andere voormalige DC-acteur, namelijk Henry Cavill als Captain Britain. Het is dus mogelijk dat de twee in de toekomst niet tegenover elkaar staan als Superman versus Black Adam, maar als Captain Britain tegen Apocalypse.

NieuwsFilm

meest populair