Compleet vergeten film met Russell Crowe op Netflix is direct een succes

Compleet vergeten film met Russell Crowe op Netflix is direct een succes

De ontroerende en sentimentele film The Water Diviner met ook Olga Kurylenko op #5 in de Netflix Top 10.

Russell Crowe heeft al vele grote films gemaakt, denk maar aan L.A. Confidential, Gladiator en A Beautiful Mind. De acteur speelde echter ook in heel wat films die het grote publiek allang alweer vergeten is. The Water Diviner is er zo een. Het drama komt nu binnen op plaats vijf in de Netflix Top 10.

The Water Diviner komt uit 2014 en is door Crowe zelf geregisseerd. De streamingdienst omschrijft de film met woorden als "sentimenteel, ontroerend" en "historisch". Naast Crowe zijn er ook rollen voor onder andere Olga Kurylenko, Jai Courtney, Cem Yılmaz en Yılmaz Erdo?an.

Prima ontvangen
Op Rotten Tomatoes zien we positieve percentages. De Tomatometer kwam na 150 reviews tot een nette 63 procent en de publieksscore staat na meer dan tienduizend stemmen op 60 procent. De IMDb noteert met een 7,0 flink beter.

De critics consensus op Rotten Tomatoes: "Met The Water Diviner oogt Russell Crowe als regisseur wat onzeker, maar hij wordt gered door een sterke prestatie van hemzelf in de hoofdrol." Financieel was de film minder succesvol. Er werd met The Water Diviner nog geen $40 miljoen opgehaald bij een budget van $22,5 miljoen.

Nu op Netflix
Wil je The Water Diviner nog even kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: Jaren nadat zijn drie zoons in de strijd lijken te zijn gesneuveld, reist een rouwende boer naar Turkije om hen op te sporen en hen mee naar huis te nemen.

NieuwsFilm

meest populair