3 heftige en spannende thrillers om vanavond te kijken

3 heftige en spannende thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Basic Instinct (1992)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Nick Curran onderzoekt de bloederige dood op een rockster. De hoofdverdachte is Catherine Tramel, de vriendin van de zanger die zelf succesvol is als schrijfster van pulpromans. In een van haar boeken komt een moord voor die wel heel veel lijkt op deze zaak. Curran krijgt tijdens zijn onderzoek al snel gevoelens voor Tramel en brengt daarmee niet alleen zichzelf maar ook zijn carrière in groot gevaar.The Menu (2022)
Regie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Disney+
Tyler is een echte foodie. Samen met zijn partner Margot heeft hij een etentje geboekt bij het exclusief restaurant van de beroemde chef Slowik, dat is gevestigd op een afgelegen eiland. Daar krijgen zij en de andere gasten een prijzig en overdadig menu voorgeschoteld. Tijdens de verschillende gangen wordt duidelijk dat Slowik opvallend veel weet over zijn gasten. En dan neemt het menu een heftige wending.Hellraiser (2022)
Regie: David Bruckner | Cast: Jamie Clayton, Odessa A'zion, Goran Visnjic, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Riley, die probeert af te komen van haar drugsverslaving, breekt samen met haar vriend Trevor in een verlaten opslag. Daar vinden ze een oude, vreemde puzzeldoos. Riley lost de puzzel op en roept daarmee zonder dat te weten de Cenobites op. Deze sadistische, bovennatuurlijke wezens veranderen haar leven en dat van de mensen om haar heen al snel in een reuzerechte nachtmerrie.NieuwsFilm

meest populair