Vanaf deze dag kijk je de scifi-hit 'Dune: Part Two' op HBO Max

Vanaf deze dag kijk je de scifi-hit 'Dune: Part Two' op HBO Max

Later deze maand kan je gewoon van fantastische blockbuster genieten op de bank thuis.

Denis Villeneuve wist al hoge ogen te gooien met Dune, maar het vervolg hierop, Dune: Part Two, werd nóg beter onthaald. Heb je de blockbuster nog niet gezien of wil je hier gewoon opnieuw van genieten op HBO Max? Dan hebben we goed nieuws!

Lang hoeven we hier namelijk niet op te wachten. Het sterk onthaalde vervolg zal namelijk vanaf 21 mei te streamen zijn op de streamingdienst.

Verhaal
Nadat de Atreides-clan zo goed als werd uitgeroeid in het eerste deel, zint Paul Atreides (Timothée Chalamet) op wraak. Samen met zijn moeder, Lady Jessica (Rebecca Ferguson), vindt hij onderdak bij de Fremen in de woestijn.

Hier bereidt hij zich voor op de grote oorlog, maar hij komt voor een moeilijke keuze te staan. Paul zal namelijk moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan zien.

Cijfers
Dune: Part Two werd uitstekend onthaald. De blockbuster staat op IMDb op een hele mooie 8,7 en dus in de top 30 lijst beste films aller tijden. Op Rotten Tomatoes scoort de sequel weer een 92%. Niet zo heel gek dus, dat het derde deel, Dune Messiah, al een zekerheid is.NieuwsFilm

meest populair