Paul Walter Hauser maakt als eerste zijn 'Naked Gun'-personage bekend

Paul Walter Hauser maakt als eerste zijn 'Naked Gun'-personage bekend

Geen nieuwe fratsen, maar gewoon een nostalgisch oud vertrouwd karakter...

De casting van de aankomende Naked Gun-reboot krijgt steeds meer vorm. Liam Neeson, Pamela Anderson, Kevin Durand, Danny Huston en Paul Walter Hauser zijn aangetrokken voor de belangrijkste hoofdrollen.

Hoewel het nog niet duidelijk is wie nou precies wie gaat spelen, is er van Hauser nu als eerste specifiek bekend gemaakt welk komisch personage hij gaat vertolken. En dit is niet de minste.

Lekker droog en stuntelig
Het betreft hier de rol van Captain Ed, de grote politiechef, in de geliefde originele trilogie gespeeld door acteur George Kennedy (1925-2016).

Verder wordt, naar alle waarschijnlijkheid, Neeson (de zoon van?) Leslie Nielsens Frank Drebin, Anderson de nieuwe Priscilla Presley en treedt Durand in de voetsporen van de onlangs overleden O.J. Simpson als Nordberg. Huston zou in aamerking kunnen komen als de schurk.

De opnames waren in ieder geval leuk
Hauser onthulde dat hij al zijn hele leven fan is van Akiva Schaffer, de regisseur van de reboot, dat het een eer en een feest was om tegenover Neeson te spelen en dat hij reikhalzend uitkijkt naar de release.NieuwsFilm

meest populair