Paul Walter Hauser over zijn mysterieuze 'Fantastic Four'-rol: "Het is een belangrijk personage"

Paul Walter Hauser over zijn mysterieuze 'Fantastic Four'-rol: "Het is een belangrijk personage"

We zijn het onderhand wel gewend van Marvel dat ze alles zo lang mogelijk geheim proberen te houden.

Marvel weet voor elke film en serie weer de nodige grote namen te trekken. De aanstaande blockbuster Fantastic Four is geen uitzondering op de regel. Hier zal ook Paul Walter Hauser in te zien zijn, maar wie speelt hij eigenlijk?

We weten al wie de hoofdrollen zullen vertolken. Recentelijk werd ook bekendgemaakt dat Ralph Ineson een van de grote schurken zal spelen, maar over de rol van Hauser is nog maar bijzonder weinig bekend. Nu laat hij zich er weer eens over uit, al geeft hij nog steeds niet veel prijs.

Reactie
Hauser, o.a. bekend van I, Tonya en Richard Jewell, is nog steeds behoorlijk geheimzinnig. Zo begint de acteur: "Ik weet dat jullie het allemaal willen weten, maar het enige wat ik kan bevestigen is dat ik in de film speel, tenzij ik wordt ontslagen of vervangen door iemand anders".

"Het is in ieder geval een belangrijk personage dat voorkomt in diverse 'Fantastic Four'-verhalen. Het is een personage waarvan ik echt uitkijk om te mogen spelen en dat is waar ik me op dit moment mee bezig houd, om erachter te komen hoe ik dit het beste kan neerzetten".

Dankbaar
Hauser eindigt door te zeggen dat hij oorspronkelijk zijn zinnen had gezet op DC, maar terecht kwam bij Marvel: "Ik heb altijd al onderdeel willen uitmaken van een cinematic universe. Ik zat dan ook lang achter de rol van de Penguin aan in de Batman van Matt Reeves".


"Deze rol ging echter naar Colin Farrell, maar hij was fantastisch en heel erg anders dan de Penguin die ik in gedachten had. Ik voel me vereerd dat Marvel mij nu een kans geeft. Ik kan niet wachten om te beginnen!"

NieuwsFilm

meest populair