'Inside Out 2' krijgt nog een laatste kleurrijke clip voor de release van de film

'Inside Out 2' krijgt nog een laatste kleurrijke clip voor de release van de film

Disney zal natuurlijk net zoals het origineel hopen op een mega-hit.

Inside Out was een gigantische hit voor Disney. Niet zo heel gek, dat 'Het Huis van Muis' nu dus ook met een vervolg komt. We hoeven hier niet meer heel lang op te wachten, maar in de tussentijd worden we getrakteerd op een nieuwe clip.

Het eerste deel verscheen alweer bijna 10 jaar geleden, in 2015 om precies te zijn. In het origineel maakten we kennis met de emoties Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, maar zij staan er niet langer alleen voor.

Vervolg
In de sequel krijgen zij te maken met nieuwe emoties, namelijk Anxiety, Envy, Ennui en Embarrassement. In de onderstaande clip zien we hoe de bekende gezichten te maken krijgen met de eerste nieuwkomer.

De trailer liet al eerder zien dat dit allesbehalve soepel verloopt. Joy en haar vrienden zijn namelijk niet overtuigd door de nieuwe emoties, maar worden als gevolg hiervan zelf buitenspel gezet. Joy en haar team moeten snel zien terug te keren, voordat alles fout gaat voor Riley.

Nog even wachten
De kleurrijke clip van de nieuwe Pixar-blockbuster is hieronder te zien. Inside Out 2 van regisseuse Kelsey Mann verschijnt in de zomer van 2024 in de bioscoop.NieuwsFilm

meest populair