Orlando Bloom vond het vreselijk deze prachtige actrice te kussen: "Haar vriend keek toe"

Orlando Bloom vond het vreselijk deze prachtige actrice te kussen: "Haar vriend keek toe"

Tongzoenen met Zoe Saldana terwijl haar vriend erbij staat klinkt inderdaad behoorlijk bizar...

Orlando Bloom heeft al in de nodige blockbusters gespeeld. In diverse films moest hij enkele bloedmooie dames kussen, zoals Keira Knightley in The Pirates of the Caribbean-franchise of nog Diane Kruger in Troy. Een zoenscène stond hem echter gigantisch tegen.

In 2004 wist Bloom een van de hoofdrollen te bemachtigen in de film Haven van regisseur Frank E. Flowers. De film volgt twee zakenmannen, gespeeld door Bill Paxton en Stephen Dillane, die naar de Kaaiman-eilanden vluchten om een aanklacht te voorkomen.

De gevolgen
Dit zorgt echter voor een kettingreactie, met als gevolg dat een Brit (Bloom) een misdaad met verschrikkelijke gevolgen begaat. Ondanks het feit dat het dus verre van soepel verloopt voor Blooms personage, vindt hij wel de liefde.

Tijdens de film moest hij niemand minder dan Zoe Saldana zoenen. Bloom kon hier echter absoluut niet van genieten. Sterker nog, het stond hem tegen. De reden hiervoor? De toenmalige vriend van de actrice, Keith Britton, was de dag van deze pikante scène aanwezig.

Liever niet
Bloom zich er al eerder tijdens een interview over uit: "Toen we aan het kussen waren dacht ik alleen maar: 'Haal alsjeblieft je tong uit mijn mond. Je vriend staat daar!' Dit maakte de hele ervaring gewoon erg ongemakkelijk en onaangenaam".


De acteur, eveneens bekend van zijn rol als Legolas in The Lord of the Rings-trilogie, vervolgt door te zeggen dat het lang niet altijd even leuk is om actrices te zoenen op filmsets. Zo gaat hij verder: "Veel mensen denken dat het zalig is, andere sterren te mogen kussen, maar het is altijd awkward".

Relatie
Saldana liet zelf ook weten het niet echt geweldig gevonden te hebben. Wel lieten de twee weten dat ze het bijzonder goed met elkaar konden vinden tijdens de opnames en hier dan ook, buiten dit moment, van genoten hebben.NieuwsFilm

meest populair