Vergeten mysteriethriller met Daniel Craig doet het nu ijzersterk op Netflix

Vergeten mysteriethriller met Daniel Craig doet het nu ijzersterk op Netflix

De thriller Dream House uit 2011 met Daniel Craig en Naomi Watts knalt de top 10 binnen.

De Netflix Top 10 is een plek waar je vaak de nieuwste films op de streamingdienst terugvindt. Vaak zijn dit recente bioscoopfilms en originele Netflix-films. Leuk is dat er regelmatig ook vergeten films met grote sterren in staan.

De film Dream House staat nu in de top 10, op de zesde plaats. De mysteriefilm komt van regisseur Jim Sheridan (In the Name of the Father, The Secret Scripture) en er zijn hoofdrollen voor onder andere Daniel Craig, Naomi Watts en Rachel Weisz.

Wisselend ontvangen
De thriller krijgt op de Tomatometer een bedenkelijk percentage, 7%. De critics consensus is kort en krachtig met: "Dream House is tergend langzaam, benauwd en veel te voor de hand liggend om eng te zijn."

Opvallend is dat op de IMDb een veel beter cijfer staat, namelijk een 6,0 na bijna 70 duizend stemmen. Dit maakt Dream House mogelijk nog best een leuk tussendoortje.

Nu op Netflix
Heb je zin om Dream House te gaan kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Will verlaat het hectische Manhattan voor een rustig plaatsje in New England, maar ontdekt dat er in zijn nieuwe huis enkele wrede moorden zijn gepleegd.

NieuwsFilm

meest populair