Deze klassieke jaren '90-horrorfilm krijgt in 2025 een nieuw vervolg

Deze klassieke jaren '90-horrorfilm krijgt in 2025 een nieuw vervolg

En twee van de hoofdrolspelers uit de eerste film zullen terugkeren om de film kracht bij te zetten.

We wisten al dat er een nieuw deel op komst was in horror-franchise I Know What You Did Last Summer, maar het was nog onbekend wanneer de film moest verschijnen.

Sony Pictures heeft deze week echter aangekondigd dat de nieuwe sequel wereldwijd de bioscopen zal bereiken op 18 juli 2025.

Oude bekenden
Daarnaast weten we nu dat twee van de hoofdrolspelers uit de eerste twee films zullen terugkeren. Het betreft Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr. Jennifer Kaytin Robinson regisseert.

Het script komt uit de pen van Leah McKendrick, maar details over het verhaal worden voorlopig geheimgehouden. Neil Moritz produceert.

Vlaag van paniek
In de oorspronkelijke film uit 1997 zagen we Love Hewitt en Prinze Jr. samen met Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillippe als vier vrienden die per ongeluk iemand aanrijden op een avond aan het strand.In een vlaag van paniek besluiten ze het lichaam in de zee te dumpen en nooit meer over het incident te praten. Een jaar later beginnen ze echter cryptische berichtjes te ontvangen van iemand die van hun geheim af lijkt te weten.

Kapitein Haak
Al snel worden de vier achtervolgd door een mysterieus figuur met een haak als hand. De film was in 1997 een groot succes en werd opgevolgd door twee sequels en een tv-serie, die geen lang leven had.Bekijk hierboven de trailer van I Know What You Did Last Summer.

NieuwsFilm

meest populair