Prachtige nieuwe trailer van Kevin Costners veelbelovende western 'Horizon'

Prachtige nieuwe trailer van Kevin Costners veelbelovende western 'Horizon'

In Amerika kunnen ze hier over precies twee maanden van genieten, maar een Nederlandse releasedatum ontbreekt nog.

Het is nog geen 10 dagen geleden dat er een artikel langskwam op FilmTotaal over de nieuwe western van Kevin Costner, genaamd Horizon. We werden toen al getrakteerd op een prachtige trailer, maar de nieuwe beelden zijn waarschijnlijk nóg indrukwekkender.

Costner is natuurlijk al decennialang actief als acteur in Hollywood, maar heeft ook al meerdere malen hoge ogen weten te gooien als regisseur. Denk bijvoorbeeld maar aan andere westerns als Dances with Wolves en Open Range. Met Horizon lijkt hij weer een pareltje te gaan leveren.

Verhaal
Costner houdt het niet bij een enkele film maar bij maar liefst 4. Het betreft een heuse franchise genaamd Horizon: An American Saga, die zich afspeelt voor en na de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865).

De film is onderdeel van een serie van vier, waarvan er al twee zijn opgenomen. Deze reeks bestrijkt een periode van 15 jaar en zal zich voornamelijk richten op de uitbreiding en kolonisatie van het Amerikaanse westen.

Trailer
In Amerika hebben ze mazzel. Zoals de onderstaande trailer het al aangeeft, zal het eerste deel in de Verenigde Staten te zien zijn op 28 juni. Ongeveer twee maanden later, op 16 augustus om precies te zijn, volgt het tweede deel.


Het is helaas nog niet bekend wanneer het tweeluik te zien zal zijn in Nederland. Tot die tijd moeten we het doen met de bovenstaande beelden, waarin niet alleen Costner te zien is, maar ook andere grote namen zoals Sienna Miller en Sam Worthington.

NieuwsFilm

meest populair