Gerucht: Marvel heeft een opvallende topacteur op het oog

Gerucht: Marvel heeft een opvallende topacteur op het oog

De acteur werd in het verleden al in verband gebracht met de superheldenstudio en nu dus weer.

Marvel weet voor elke film en serie weer de nodige grote sterren te strikken. Nu blijkt het dat ze hun zinnen hebben gezet op de hoofdrolspeler van de sterk onthaalde The Iron Claw, namelijk niemand minder dan Zac Efron.

Efron, eveneens bekend van o.a. The Greatest Showman en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, zou geen verkeerde match zijn voor Marvel. De spierbundel is al jarenlang een grote naam en heeft sinds zijn High School Musical-dagen al miljoenen fans.

Gerucht
Ondanks het feit dat het tot nu toe enkel een alleen gaat om een gerucht, zou hier wel eens waarheid achter kunnen schuilen. De sociale media 'newsscooper', MyTimeToShineHello, kwam als eerste met dit nieuws en zegt dat Efron op dit moment gesprekken voert met Marvel.

De geruchtenmolen draait sindsdien op volle toeren. Het is al bekend dat Marvel werkt aan een Nova-serie en de nodige fans zien in Efron een perfecte Richard Rider. Het is sowieso niet de eerste keer dat de acteur in verband wordt gebracht met het MCU.

Grote rol
Zo deed enkele jaren geleden nog een gerucht de ronde dat hij misschien het stokje zou overnemen van Hugh Jackman als Wolverine. Het is duidelijk dat niet langer nodig is, aangezien Marvel heeft besloten door te gaan met Jackman.


Toch zou de grote Marvel-baas, Kevin Feige, gecharmeerd zijn door Efron en een samenwerking wel zien zitten. Gezien de enorme hoeveelheid aan films en series die de komende jaren gemaakt zullen worden, zou het best kunnen dat hier een rol tussen zit voor Efron.

NieuwsFilm

meest populair