Josh Brolin heeft nog steeds spijt van deze rol: "Alle kritiek is meer dan logisch"

Josh Brolin heeft nog steeds spijt van deze rol: "Alle kritiek is meer dan logisch"

De geliefde acteur heeft heel wat topfilms gemaakt, maar daar hoort 'Jonah Hex' niet bij.

Het is niet ongebruikelijk dat een acteur achteraf, na deelname aan een film, er spijt van krijgt om verschillende redenen. Dit is ook het geval voor Josh Brolin. Hij heeft namelijk geen erg goede herinneringen overgehouden aan zijn rol in Jonah Hex uit 2010.

Brolin heeft al in heel wat pareltjes gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan No Country for Old Men en Sicario. Ook met blockbusters heeft hij genoeg ervaring. Zo was hij te zien in Deadpool 2 en nam hij jarenlang de rol van Marvels superschurk Thanos op zich.

Flop
Dat betekent echter niet dat al zijn films aanslaan. Voordat hij aan de slag ging bij Marvel, was hij namelijk al te zien in de DC western-film Jonah Hex, maar deze kan niet tippen aan het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame.

De DC-blockbuster flopte enorm en werd met de grond gelijk gemaakt. Niet alleen faalde deze aan de box-office, ook scoort deze rampzalige cijfers zoals een 4,7 op IMDb en slechts een 12% op Rotten Tomatoes.

Waardeloos
Brolin heeft dan ook duidelijk spijt van de film. Hij neemt dan ook geen blad voor de mond wanneer hij het heeft over de flop. Zo zei hij al in 2014: "Ik denk dat de film alle kritiek verdient. De film werd bijna niet gemaakt toen deze jonge gozer, Jimmy Hayward, werd aangesteld als regisseur".


"Het was een interessante jongen die enorm veel energie had en een grote fan was van Jonah Hex. Ik dacht: "Dit wordt een ramp of het pakt geweldig uit". Helaas werd het een ramp... Ik voel me nog steeds schuldig tegenover Megan Fox, Michael Fassbender en John Malkovich dat ik ze aan deze flop deed meedoen".

Nog erger
In recente jaren is Brolin niet milder geworden. Het tegendeel is zelfs waar. Zo zei hij eerder dit jaar nog: "Ik zal nooit stoppen met het belachelijk maken van 'Jonah Hex', want dit was ook gewoon een waardeloze k*tfilm".NieuwsFilm

meest populair