Bruce Willis terug in de spotlights: Ontroerend Instagram-filmpje toont situatie van de ster

Bruce Willis terug in de spotlights: Ontroerend Instagram-filmpje toont situatie van de ster

Bruce Willis' familie zorgt liefdevol voor de Hollywoodster met dementie.

Bruce Willis wordt sinds zijn gedwongen pensioen goed afgeschermd door zijn familie. De ster uit klassiekers als Die Hard en The Fifth Element blijkt een ernstige vorm van dementie te hebben en voldoende rust is cruciaal.

Een jaar lang werd weinig informatie gedeeld. Ook waren foto's en filmpjes van de vriendelijke acteur helemaal schaars. Des te verbazend is het dan nu dat Smooth Radio een Instagram-video van zijn oudste dochter Rumer Willis mocht delen.

Liefdevolle blik
In het filmpje zijn meerdere opnamen geplaatst. In een video houdt Willis zijn enige kleinkind vast. Zijn kleindochter vierde laatst haar eerste verjaardag. Zijn liefdevolle blik zegt voldoende.

Zo te zien stabiliseert de dementie van de nu 69-jarige ster wat. Een paar volgers zeggen dat het fijn is dat zijn vrouw, ex-vrouw en dochters zo goed voor hem zorgen. Hij ziet er daardoor geweldig uit.

Ontroerend mooi
Opvallend is het grote aantal mensen dat vertelt dat ze blij zijn zijn bekende glimlach weer te zien. Die lach doet een kamer oplichten - ook nu weer. Het filmpje is namelijk ontroerend mooi.NieuwsFilm

meest populair