Fans smullen van 'Lord of the Rings'-reünie: Drie hobbits en een elf en de rest blijft geheim

Fans smullen van 'Lord of the Rings'-reünie: Drie hobbits en een elf en de rest blijft geheim

Reünie van Lord of the Rings-cast tijdens Liverpool Comic Con, genoten van samenzijn en gesprekken.

Begin mei konden fans van de Lord of the Rings-films hun hart ophalen bij de Liverpool Comic Con. Een deel van de LOTR-cast was daarbij aanwezig.

Dominic Monaghan verklapte in een Instagram-bericht dat ze al ruim van tevoren aanwezig waren. Op de foto zit hij met Elijah Wood, Orlando Bloom en Billy Boyd in een restaurant. Te zien aan de glazen hebben ze al aardig geborreld.

Gezellige reünies
De heren werkten jaren samen aan de verfilming van de Tolkien-boeken en zijn vrienden voor het leven geworden. Hun reünies zijn een bekend fenomeen en lijken op de filmscènes met een hoop gezelligheid.

De films werden rond 2000 gefilmd in Nieuw-Zeeland en brachten de cast en de crew veel bekendheid en werk. Omdat ze verspreid over de wereld wonen en werken, zien ze elkaar niet vaak. Al jaren vertellen de acteurs dat ze extra genieten van de keren dat ze kunnen afspreken.

Fijne gesprekken
Ook dat weekend genoten ze van hun samenzijn, te zien aan hun Instagram-accounts - en de fans smullen mee. Dominic schreef bij de foto dat hun gesprek wel geheim blijft: "Drie hobbits en een elf en de conversatie ging de kluis in."NieuwsFilm

meest populair