De verrassend veelbelovende reden waarom 'Kraven the Hunter' werd vertraagd

De verrassend veelbelovende reden waarom 'Kraven the Hunter' werd vertraagd

De film zou origineel afgelopen oktober zijn uitgekomen, maar staat nu op de planning voor december 2024.

Kraven the Hunter is meerdere malen vertraagd. De nieuwste film in Sony's Spider-Man Universe met Aaron Taylor-Johnson zou oorspronkelijk afgelopen oktober verschijnen en vervolgens in augustus, maar inmiddels is hij alweer uitgesteld naar 13 december 2024.

De constante vertragingen baren veel fans zorgen, omdat het lijkt alsof de studio geen vertrouwen heeft in de film. Maar volgens producent Matt Tolmach is de de vertraging juist een teken van vertrouwen.

Enthousiast
"Kraven is verhuisd naar Kerstmis omdat we er enthousiast over zijn," zo vertelt Tolmach aan Collider. "Kerstmis is de beste releaseperiode die er is, wanneer je mensen de tijd geeft om keer op keer terug naar de film te gaan."

Hij gaat verder: "Het was een echte weerspiegeling van hoe de studio over de film dacht. We zijn erg enthousiast. [Het] is een geweldige zet die precies het gevoel over de film weerspiegelt."

Spider-Man Universe
Sony heeft een succesverhaal nodig met Kraven the Hunter, want momenteel heeft hun Spider-Man Universe een slechte reputatie. De meest recente film in de serie, Madame Web, werd door zowel recensenten als kijkers enorm slecht ontvangen.NieuwsFilm

meest populair