Actrice Kate Beckinsale bijna neergeschoten in Italië: "Een kogel!"

Actrice Kate Beckinsale bijna neergeschoten in Italië: "Een kogel!"

Ze mag dan wel een wereldberoemde actrice zijn, van de Italiaanse geiten moet je afblijven!

Nodig persoon gaat graag op vakantie in het zonnige Italië. Beroemdheden zijn geen uitzondering op de regel. Kate Beckinsale, die op dit moment in Italië is voor de opnames van een nieuw project, verkent in haar vrije tijd graag het platteland, maar niet iedereen stelt dit op prijs...

De actrice, o.a. bekend van de Underworld-franchise, deelt graag de nodige kiekjes en filmpjes op sociale media en dan wel voornamelijk op Instagram. Hier heeft ze dan ook maar liefst 5,6 miljoen volgers, die recentelijk weer eens getrakteerd werden op iets opvallends.

Bericht
De 50-jarige actrice deelde een bericht waarin staat: "Oh Italië, wat ben je toch zonnig en charmant, totdat je probeert een geit te aaien en hierdoor bijna wordt afgeschoten door een boer". In de onderstaande clip krijgen we te zien wat Beckinsale bedoelt.

Eerst krijgen we drie kiekjes van de actrice te zien, dat opgevolgd wordt door een filmpje waarin zij op hoge hakken achter enkele geiten aanrent. De boer, die op een afstandje verkeerde, was hier echter niet van gediend en zag hier de lol niet van in. Hij liet dit dan ook merken door zijn geweer op de actrice te richten.

Lol
Gelukkig liep het met een sisser af en kan Beckinsale er wel om lachen. Het filmpje werd binnen twee dagen al meer dan 120.000 geliket. Bekijk de beelden hieronder zelf.



NieuwsFilm

meest populair