Logo nieuwe live-action 'Street Fighter'-film onthuld

Logo nieuwe live-action 'Street Fighter'-film onthuld

Dit moet een verfilming worden die de vorige twee mislukte versie moet doen vergeten.

Het was al een tijdje bekend dat Michael en Danny Philippou, de makers van Talk to Me, de nieuwe live-action verfilming van Street Fighter zullen regisseren, maar we hebben er sinds die aankondiging nog maar weinig over gehoord.

Nu is er dan eindelijk een nieuwtje over het project. Tijdens de Las Vegas Licensing Expo, een evenement waar grote media-projecten en gerelateerde merchandise worden gepresenteerd, heeft Legendary Entertainment het logo van de nieuwe Street Fighter-film onthyld.

Herkenbaarheid voorop
Het lijkt erop dat de film min of meer hetzelfde logo zal gebruiken als de bekende gamereeks. Wat logisch is, want zo zullen mensen die de games kennen eerder worden aangesproken er tijd en geld aan te besteden.

Het font en de kleuren lijken er ook op te duiden dat de film luchtig van aard zal zijn. En als dat uitmondt in films als Thor: Ragnarok of Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, dan is dat zeker niet verkeerd.

Beweging in de zaak
Voor nu moeten we het dus met dit logo doen, maar de aanwezigheid op een expo als deze geeft wel aan dat er beweging zit in het project.



Legendary en Capcom hopen natuurlijk mee te kunnen liften op de populariteit van gameverfilmingen als The Super Mario Bros. Movie en The Last of Us, maar de tijd zal uitwijzen of Street Fighter zich hier ook echt mee kan meten.

Regisseurs met passie
De enthousiaste broers Philipou zijn levenslange fans van Street Fighter en lieten tijden de San Diego Comic Con van 2023 weten dat ze iets gaan maken wat we nog niet eerder hebben gezien.



Het is nog onduidelijk wanneer Street Fighter de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair