Teaser 'Beetlejuice Beetlejuice': "Je hebt hier een eeuwigheid op gewacht"

Teaser 'Beetlejuice Beetlejuice': "Je hebt hier een eeuwigheid op gewacht"

Een stukje promotie voor de langverwachte sequel over het komische spook...

De klassieker Beetlejuice uit 1988 van regisseur Tim Burton eindigde met het titelpersonage van Michael Keaton dat in een wachtkamer zat en daar nog heel lang leek te moeten blijven zitten.

Een toepasselijke poster voor de opvolger Beetlejuice Beetlejuice erkent die wachttijd en toont hem 36 jaar later nog steeds in die situatie, maar zowel voor hem als de fans is het wachten bijna voorbij.

Bekijk het affiche hieronder
De film bevond zich decennialang in een ontwikkelingshel voordat deze eindelijk werd gemaakt. Het eerste script werd al in 1990, twee jaar na het origineel, geschreven met de titel Beetlejuice Goes Hawaiian.

Vervolgens werd dit meerdere malen herschreven tot het in 2011 in de prullenbak verdween en er een nieuw scenario kwam. Ook dit werd in 2017 weer herschreven. We zijn dus benieuwd wat het geworden is.

Vanaf september in de bioscoop
Na een onverwachte tragedie woont de familie Deetz nog steeds in Winter River. Het leven van Lydia (Winona Ryder) wordt op zijn kop gezet wanneer haar rebelse dochter Astrid (Jenna Ortega) de mysterieuze portaal opent en het slechts een kwestie van tijd is totdat iemand de naam van Beetlejuice drie keer zegt en de ondeugende demon terugkeert om zijn eigen chaos te ontketenen!NieuwsFilm

meest populair