Megaflop van Marvel een wereldwijde hit op Netflix: 'Madame Web' wordt nu wél massaal bekeken

Megaflop van Marvel een wereldwijde hit op Netflix: 'Madame Web' wordt nu wél massaal bekeken

Zoals vaker bestaat er een hoopvol tweede leven op videoservice.

Het is inmiddels wel veilig om te zeggen dat Madame Web een beetje een ramp was; niet alleen werd de superheldenfilm afgebrand door critici, het was ook een gigantische flop met $100 miljoen dollar.

Dat gezegd hebbende, wordt het soms extra interessant als je "de ramp" thuis op de bank kunt aanschouwen en dat is misschien de reden dat de 'Spider-Man' spin-off nu massaal bekeken wordt op Netflix.

Ruim 20 miljoen kijkuren
Zo stond Madame Web vorige week in de Top-10 van de streamingdienst op de tweede plaats met bijna 11 miljoen streams, net achter Mother of the Bride.

Afgaande op de reacties op social media zijn de meeste kijkers simpelweg gewoon benieuwd of de superheldenfilm nou echt zo slecht is als men ons doet geloven en de vraag is dus hoelang deze in de lijst blijf staan.

Het verhaal
In Madame Web speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus in Manhattan die de kracht ontwikkelt om de toekomst te zien en beseft dat ze dat inzicht kan gebruiken om deze te veranderen.

Gedwongen om onthullingen over haar verleden onder ogen te zien, smeedt ze een relatie met drie jonge vrouwen die op weg zijn naar een krachtig lot.NieuwsFilm

meest populair