'X-Men' reboot van Marvel Studios strikt zijn eerste belangrijke naam

'X-Men' reboot van Marvel Studios strikt zijn eerste belangrijke naam

Het begin is binnen, dus nu gaan we naar de volgende fase...

Sinds 2019 heeft Disney de rechten op de X-Men weer in handen en sindsdien heeft Kevin Feige al meerdere malen gehint op de komst van de mutanten naar het Marvel Cinematic Universe.

Hoewel er officieel nooit iets is aangekondigd, is er nu wel een schrijver verbonden aan een nog naamloos project voor de studio.

Alles start met een script
'Deadline' meldde gisteren dat Michael Lesslie onderhandeld heeft om een nieuw scenario voor een film over de populaire X-Men te pennen. Over een regisseur of eventuele castleden is nog niks bekend.

De Britse producent, film- en toneelauteur behaalde zijn diploma aan Exeter College, Oxford (toevallig een opnamelocatie in de eerste Doctor Strange uit 2016) waar hij Engelse taal en literatuur studeerde.

Eerdere werk
Lesslie heeft vooral zijn naam gevestigd vanwege het schrijven van de 'Hunger Games'-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes uit 2023.

Daarnaast bewerkte hij Shakespeare's Macbeth voor het witte doek, evenals de videogame-aanpassing Assassin's Creed (beiden met voormalig Magneto-vertolker Michael Fassbender in de hoofdrol).NieuwsFilm

meest populair