Jennifer Lopez reageert op scheidingsgeruchten met Ben Affleck

Jennifer Lopez reageert op scheidingsgeruchten met Ben Affleck

Simu Liu neemt het voor haar op, maar ook J.Lo bijt van zichzelf af.

Jennifer Lopez en Ben Affleck vormen een van de bekendste koppels ter wereld, maar het gerucht dat nu de ronde doet is dat het helemaal niet goed gaat tussen de twee. Lopez werd hier tijdens een recent interview naar gevraagd, maar gaf geen duidelijk antwoord.

Affleck en Lopez hadden vroeger al een relatie, maar besloten hier in 2003 een punt achter te zetten. Twintig jaar later besloten ze het nog een kans te geven en trouwden ze zelfs. Toch wordt nu gemeld dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert.

Aanstaande scheiding?
Zo wordt er gezegd dat de twee al enige tijd niet meer samenwonen. Ook zijn ze sinds eind maart niet meer in New York gespot, aangezien ze dus blijkbaar al apart van elkaar zouden wonen. Er doet zelfs een gerucht de ronde dat ze binnenkort hun huis zouden willen verkopen.

Een scheiding lijkt 'onvermijdelijk', maar de 54-jarige Lopez wil hier nog niks over kwijt. Toen zij in Mexico was om haar nieuwste film Atlas in het zonnetje te zetten, kon een journalist het niet laten om een vraag te stellen over haar privéleven.

Antwoord
Zo horen we de journalist vragen: "Klopt het dat je gaat scheiden van Ben Affleck? Is dit een gerucht of de waarheid? Wat kan jij er ons over vertellen". Haar collega, Barbie-acteur Simu Liu, kwam meteen tussenbeide: "Oké, dit gaan we niet doen. Bedankt jongens maar daar gaan we het niet over hebben".


Lopez keek de journalist aan en zei hierna: "Je zou beter moeten weten". De met een Oscar bekroonde Affleck liet wel al eerder weten dat hij veel moeite had met de kritiek van buitenaf op hun relatie.

NieuwsFilm

meest populair