Deze miljardenfranchise blijft doorgaan tot het publiek het zat is

Deze miljardenfranchise blijft doorgaan tot het publiek het zat is

Voorlopig lijken de films nog geen daling in inkomsten te vertonen...

De nieuwste Kung Fu Panda bereikte opnieuw de gouden standaard, zowel kritisch als financieel. Momenteel is Kung Fu Panda 4 is de derde meest winstgevende film van 2024.

Deze bracht de franchise ook voorbij de grens van $2 miljard dollar, waardoor het nu een van de meest succesvolle animatieseries aller tijden is. En hierdoor denken de makers nog lang niet aan stoppen.

Telkens stabiele opbrengst van gemiddeld $600 miljoen dollar
In een gesprek met ComicBook verklaarde Mike Mitchell, regisseur van het vierde deel, dat hij wil dat de volgende sequels binnen de serie groter moeten blijven worden:

"Ik denk dat we hoe dan ook groter blijven gaan. Of ik er nu aan meewerk of niet, ik zal trouw in de bioscoop zitten om naar deze pareltjes te kijken".

Stemmenwerk kan voor altijd mee
Mitchell wees verder op het vocale charisma van hoofdrolspeler Jack Black dat de films het eeuwige leven geeft en daardoor oneindig potentie.

Het hoofd van de animatie-afdeling, Sean Sexton, voegde eraan toe dat hij specifiek een grote toekomst ziet voor Awkwafina's personage Zhen, een soort antiheldin die pas net bij het ensemble is gekomen.

Blu-ray
Kung Fu Panda 4 is vanaf 19 juni verkrijgbaar op Blu-ray en Dvd.NieuwsFilm

meest populair