Ryan Reynolds is zeer onder de indruk van 'Deadpool & Wolverine'-schurk Emma Corrin

Ryan Reynolds is zeer onder de indruk van 'Deadpool & Wolverine'-schurk Emma Corrin

Volgens 'The Merc with a Mouth' krijgen we weer een slechterik van een hoog kaliber te zien.

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat er weer wat Deadpool & Wolverine-nieuws voorbij komt. Gisteren kwam er nog een artikel langs op de voorverkoop van de kaartjes. Dit blijkt een gigantisch succes te zijn. Nu heeft hoofdrolspeler Ryan Reynolds het weer over Emma Corrin.

Deadpool heeft altijd tegenstanders van formaat gehad. Denk bijvoorbeeld maar aan Ed Skrein als Ajax in het origineel en Josh Brolin als Cable in het tweede deel. In Deadpools derde solo-film is die eer weggelegd aan Corrin.

Lovende woorden
Reynolds is zeer onder de indruk van Corrin. De Britse acteur wist al eerder hoge ogen te gooien in The Crown met de rol van prinses Diana en volgens Reynolds doet Corrin hier nog een schepje bovenop.

Zo begint Reynolds: "Emma brengt een Gene Wilder-achtige energie naar 'Deadpool & Wolverine'. Het is een geniepig, gevaarlijk en onvoorspelbaar iemand. Vanaf de allereerste scène begrijpen we waarom de schurk tegen de helden ingaat en waar ze door gemotiveerd is".

Overtuigend
Reynolds vervolgt: "Emma weet als geen ander hoe emotie in de tekst te verwerken, zelfs in de meest bizarre zinnen. We vinden het fantastisch om een villain te haten, maar we vinden het nóg beter om van een schurk te houden".


"Dat is hier ook het geval. We houden vanaf het begin van Emma's Cassandra Nova. Het wordt echt heel vet!"

NieuwsFilm

meest populair