Dochter van Tom Cruise stuurt aan op breuk: verandert naam nu ze 18 jaar is

Dochter van Tom Cruise stuurt aan op breuk: verandert naam nu ze 18 jaar is

Suri Cruise krijgt eindelijk voorzichtig contact met haar vader Tom Cruise na jaren zonder contact, maar wil zijn naam niet gebruiken.

Bij de echtscheiding van Tom Cruise en Katie Holmes zijn strenge afspraken gemaakt over de voogdij van hun dochter Suri Cruise. En dat heeft vergaande gevolgen.

Katie bedong destijds de volledige voogdij en wilde niet dat Suri contact met Tom had. De ster uit Top Gun en Mission Impossible zag zijn dochter daardoor jaren niet. Vorig jaar was er wel voorzichtig weer een eerste contact, maar de relatie blijft fragiel.

Haar naam is veranderd
Vorige maand vierde Suri haar verjaardag met haar moeder. Ze werd 18. En nu het jonge meisje is uitgegroeid tot een zelfbewuste 18-jarige, blijkt dat ze haar naam veranderd heeft. In een musical van haar universiteit gebruikt zij de naam Suri Noelle bij haar personage.

Tom Cruise werkte vorige maand aan een nieuwe film en vierde de 50ste verjaardag van Victoria Beckham. Een bron vertelde: "Tom voelt zich schuldig dat hij zoveel mist in het leven van Suri, maar benadrukt dat hij haar niet heeft uitgesloten en updates krijgt over haar."

Leven volgens afspraak
Ook zei die bron: "Tom heeft destijds afgesproken dat zijn kind en haar moeder hun levens kunnen leiden zoals de moeder wilde." Hier in het artikel van The Mirror staat meer uitleg, evenals foto's van Suri. In het onderstaande Instagram-bericht van Tom Cruise is te zien waar hij vooral mee bezig is.NieuwsFilm

meest populair