George Miller verwarde Anya Taylor-Joy regelmatig voor haar stuntdubbel bij 'Furiosa'

George Miller verwarde Anya Taylor-Joy regelmatig voor haar stuntdubbel bij 'Furiosa'

George Miller in de war door Anya Taylor-Joy en stuntdubbel tijdens opnames van Furiosa.

Schrijver/regisseur George Miller heeft in een interview toegegeven dat hij tijdens het filmen van Furiosa soms verward raakte tussen Anya Taylor-Joy en haar stuntdubbel. De actrice bleek meer stunts te doen dan de regisseur dacht.

In een scène moet Furiosa (Taylor-Joy) door een kapotte voorruit klimmen in een oorlogsvoertuig. "Ik was het aan het bekijken en ik zag haar stuntdubbel, Hayley, en dacht: 'Goh, ze lijkt veel op Anya'"

Verwarde Miller
De stuntcoördinator moest de verwarde George Miller corrigeren: "Ik sprak met Guy [Norris] en hij zei, 'Dat was niet Hayley, dat was Anya.' Dat gebeurde vaak."

Dat Taylor-Joy vertelt ook waarom ze zelf haar stunts deed: "Ik kan mijn lichaam zoveel laten doorstaan dat het een beetje angstaanjagend wordt als je niet crasht. Daar ben ik in geïnteresseerd."

Serieuze repetities
Haar medespeler, Chris Hemsworth, vertelde onlangs dat de scènes voor de veiligheid grondig moesten worden gerepeteerd: "Om ervoor te zorgen dat iedereen in leven blijft, moet het tot op het laatste detail gerepeteerd worden"


Furiosa: A Mad Max Saga ging onlangs in Cannes in première. Gister was de release in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair