Rian Johnson deelt de eerste 'Knives Out 3' teaser trailer en onthult de titel

Rian Johnson deelt de eerste 'Knives Out 3' teaser trailer en onthult de titel

Helaas nog geen echte beelden, maar we kunnen nu wel volop speculeren wat 'Wake Up Dead Man' precies voor staat.

De eerste twee Knives Out-films waren allebei successen. Het is dus niet zo vreemd dat Netflix de rechten heeft overgenomen en er een heuse franchise van maakt. Volgend jaar komt alweer het derde deel uit, waar nu de titel van bekend is gemaakt.

In 2019 bracht regisseur Rian Johnson het eerste deel uit, dat een groot succes was. Niet alleen werd de blockbuster sterk onthaald, vooral de box-office mocht er zijn. Tegenover een budget van 40 miljoen dollar bracht deze maar liefst meer dan 312 miljoen dollar op.

Meer
Net zoals in het origineel kroop niemand minder dan Daniel Craig wederom in de huid van de detective Benoit Blanc in het tweede deel, Glass Onion: A Knives Out Mystery. De voormalige James Bond-acteur neemt de rol weer op zich voor het derde deel.

De titel van deze blockbuster is Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. Heel erg lang hoeven we hier ook niet meer op te wachten, aangezien deze al volgend jaar te zien zal zijn. Johnson deelde dit nieuws op sociale media.

Bericht
Hierin horen we Craigs Benoit Blanc terugblikken op zijn vorige twee avonturen maar dat hij nu te maken zal krijgen met zijn moeilijkste en gevaarlijkste opdracht. Bekijk de teaser trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair