Ryan Reynolds bevestigt populaire cameo in 'Deadpool & Wolverine'

Ryan Reynolds bevestigt populaire cameo in 'Deadpool & Wolverine'

En nee, dat is helaas (nog?) niet die van Taylor Swift...

Marvel-fans zullen in het aankomende Deadpool & Wolverine veel, héél veel verrassingsoptredens gaan zien. Het blijft nog steeds een beetje gissen van wie, maar Ryan Reynolds geeft een kleine hint.

De hoofdrolspeler vertelde in een nieuwe video op X dat niemand minder Rob McElhenney een kleine cameo maakt. De twee acteurs zijn samen eigenaar van de bekende voetbalclub Wrexham A.F.C. uit Wales.

Hij kan het zijn, of hij, misschien hij, mogelijk hij
Het is een leuk detail, zeker omdat Reynolds in de beelden toch een beetje in het midden laat wie of wat McElhenney dan speelt. Maar dat hij op zijn donder krijgt van de 'merc with a mouth', lijkt vast te staan:

"Vanwege mijn drukke schema moest ik Rob wel uitnodigen op de set en ik moest hem een rol beloven. Om vertrouwelijkheidsredenen kan ik verder niets onthullen, uit angst om neergeschoten te worden of te worden neergehaald door de drone die mij en mijn kinderen volgt".

Aanwezigheid van Alison Blaire a.k.a. Dazzler
Hoewel dit leuk nieuws is, wachten miljoenen 'Swifties' op de bevestiging dat hun grote idool haar opwachting gaat maken, namelijk Taylor Swift. Maar dit laten Reynolds en regisseur Shawn Levy lekker in het midden.NieuwsFilm

meest populair