Populaire horror-culthit uit 1981 krijgt na eerste succesvolle remake een tweede

Populaire horror-culthit uit 1981 krijgt na eerste succesvolle remake een tweede

En wie anders dan 'Blumhouse Productions' heeft deze slasher in ontwikkeling...

Vorige maand werd bekend dat studio's 'Lionsgate' en 'Blumhouse Productions' een pact hebben gesloten waarbij laatstgenoemde diverse horrorklassiekers nieuw leven in zal proberen te blazen.

Het eerste project op de planning is een (nu al beruchte) reboot van The Blair Witch Project, maar inside bronnen bij 'Bloody Disgusting' hebben onthuld dat een tweede project inmiddels ook al bekend is.

Dodelijke cupido
Het gaat hier om de griezelfilm My Bloody Valentine uit 1981. Deze werd destijds gemengd ontvangen en scoorde ook niet de pannen van het dak, maar heeft in de loop der jaren (zoals wel vaker) een cultstatus gekregen.

Bij een ongeval in een mijn op Valentijnsdag belandt de enige overlevende, Harry Warden, in een psychiatrische inrichting. Jaren later worden de bewoners van het nabijgelegen stadje geterroriseerd door een moordenaar met een pikhouweel en een, hoe toepasselijk, mijnwerkersmasker op.

Eerdere remake
In 2009 bracht regisseur Patrick Lussier al een succesvolle 3D-remake uit die ongeveer hetzelfde verhaal vertelde. Velen beschouwen de remake als "leuker dan het origineel", dus er zal veel druk staan op 'Blumhouse'.NieuwsFilm

meest populair