Vanaf deze dag is de nieuwe 'Mean Girls' thuis te streamen

Vanaf deze dag is de nieuwe 'Mean Girls' thuis te streamen

Regina George is terug en hoe: deze geslaagde filmbewerking van de musical mogen fans niet missen.

The Plastics zijn terug en gemener en muzikaler dan ooit: binnenkort kijk je de nieuwe Mean Girls-film, een bewerking van de Broadwaymusical gebaseerd op de originele film, op deze bekende streamingdienst.

Mean Girls-fans hebben volgende maand iets om naar uit te kijken. Deze geslaagde musicalfilm (die overigens niet heel veel zang bevat) maakte eerder dit jaar indruk in de bioscopen.

Het verhaal
De musical volgt vrij trouw het verhaal van de originele film uit 2004. De uit Afrika geëmigreerde Cady (de rol van Lindsay Lohan; nu gespeeld door Spider-Man-actrice Angourie Rice) gaat voor het eerst naar een Amerikaanse high school.

Daar wordt ze opgenomen door een kliek van populaire meiden onder leiding van de gemene Regina George. Die rol wordt vertolkt door Reneé Rapp. Zij vertolkte de rol eerder op Broadway en is een muzikaal powerhouse (en dat is niet geheel onbelangrijk voor een musicalfilm).

Streaming
Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Mean Girls direct naar streaming zou gaan, maar na positieve testscores kreeg hij toch een release in de bioscoop. Een verstandige zet, want de film haalde ruim 100 miljoen dollar op.


Je kunt The Plastics vanaf dinsdag 25 juni ontmoeten op SkyShowtime. Vanaf die dag kijk je de nieuwe Mean Girls namelijk op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair