Wrede wending voor Nina Dobrev: Van dirtbike-actie naar nekbrace en ziekenhuisopname

Wrede wending voor Nina Dobrev: Van dirtbike-actie naar nekbrace en ziekenhuisopname

Nina Dobrev onthult haar revalidatieperiode na een pijnlijke val via foto's op Instagram.

Nina Dobrev onthult een naar ongeluk waardoor ze nu moet revalideren. Te zien aan haar foto's op Instagram zal de actrice uit The Vampire Diaries en Love Hard voorlopig niet kunnen fietsen.

Op de ene foto is ze te zien op een stoere fiets, een zogeheten dirtbike. Op de andere foto ligt ze in het ziekenhuis met een brace om haar nek en een knie. Ze schrijft erbij: "Hoe het begon versus hoe het nu gaat."

Lang herstel nodig
Nina vertelt verder niet wat er is gebeurd. Maar het ziet er pijnlijk uit. Op haar Instagram-stories schrijft ze wel: "Ik ben oké maar ik heb een lange revalidatie te gaan."

Iemand merkt droogjes op: "Je bent geen vampier meer, Nina." Een ander vraagt: "Maar vertel, hoe rijdt die fiets eigenlijk?" Gelukkig krijgt ze ook echte liefde van collega's als Keleigh Teller en Joey King. Sarah Michelle Gellar schrijft: "Je speelt het nog steeds klaar om er prachtig uit te zien."

Gauw beter worden
Ook collega's uit de vampierenfilm wensen haar beterschap. Zo zegt Kayley Ewell: "Ziekenhuiskleding wordt de nieuwe trend deze lente." Twilight-ster Ashley Greene schrijft: "Altijd voor het hoogste doel gaan. Snel beter worden."NieuwsFilm

meest populair