3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van nieuwe 'Dune' tot eerste 'Joker'.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Dune: Part Two (2024)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, e.a. | Kijk direct
Paul Atreides zoekt samen met zijn grote liefde Chani en de Fremen wraak op het kwaadaardige huis Harkonnen, degenen die middels een samenzwering voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul komt er tijdens deze reis achter dat hij zal moeten kiezen tussen de liefde en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.Joker (2019)
Regie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Komediant Arthur Fleck uit Gotham lijdt aan een bijzonder lachsyndroom. Na keer op keer door de maatschappij verstoten te zijn, begint hij de controle over zichzelf te verliezen. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel vervalt de stad in complete chaos.The Notebook (2004)
Regie: Nick Cassavetes | Cast: Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Marsden, e.a. | Kijk direct
Tijdens een vakantie ontmoet rijkeluismeisje Allie Hamilton de knappe arbeiderszoon Noah Calhoun. Direct springen de vonken over. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven ze een prachtige zomer vol liefde en passie. Maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog. De grote vraag is of hun liefde krachtig genoeg is om al deze ellende te overleven.NieuwsFilm

meest populair