3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Murder on the Orient Express (2017)
Regie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Kijk direct
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.Scream (2022)
Regie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a. | Kijk direct
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.The Adam Project (2022)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a. | Kijk direct
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.NieuwsFilm

meest populair