'Lethal Weapon 5' ten onder? De naam van Mel Gibson wordt opeens overal verwijderd

'Lethal Weapon 5' ten onder? De naam van Mel Gibson wordt opeens overal verwijderd

De acteur lijkt zich met andere dingen bezig te houden, maar of dat een goed teken is...

De laatste jaren leek er eindelijk schot te zitten in een langverwacht vijfde deel van de Lethal Weapon-reeks dat als project in ontwikkeling was genomen met de werktitel Lethal Finale.

Zowel Mel Gibson als Danny Glover zouden terugkeren in hun rollen van politie-duo Martin Riggs en Roger Murtaugh en regisseur Richard Donner zou hiermee zijn indrukwekkende filmcarrière afsluiten.

Geen bioscooprelease, maar rechtstreeks naar 'HBO Max'
Toen Donner in 2021 op 91-jarige leeftijd overleed, leek er een volgende tegenslag te ontstaan, totdat Gibson aankondigde zelf de regie over te nemen, wat fans van de franchise eigenlijk alleen maar enthousiaster maakte.

Na een eerste foto (die stamt uit februari 2022), is het nu echter alweer een hele tijd stil rondom het project en staat Gibson zelfs niet langer vermeld op de IMDb-pagina van de sequel. Wel is hij verbonden aan twee vervolgen op zijn hit The Passion of the Christ uit 2004 en die gaan ook wel wat tijd in beslag nemen.

Buiten zicht van de media
Dus de enige hoop die we kunnen koesteren, is dat de opnames misschien in het geheim zijn afgerond, maar dat lijkt zeer onwaarschijnlijk. Houd 'FilmTotaal' dus in de gaten voor meer updates.NieuwsFilm

meest populair