Deze 3 grote films vallen nu gewoon te streamen

Deze 3 grote films vallen nu gewoon te streamen

Van 'Ferrari' tot 'Dune': dit zijn de meest opvallende titels die de afgelopen weken op streaming zijn verschenen.

De verschillende streamingdiensten die in ons land actief zijn hebben de afgelopen weken weer de nodige films en series toegevoegd aan hun catalogus. Deze drie grote films zijn de meest opvallende toegevoegde titels.

Ferrari (2023)
Regie: Michael Mann | Cast: Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, e.a. | Te zien op: Prime Video
1957. Enzo Ferrari staat aan het hoofd van een autobedrijf dat failliet dreigt te gaan. Op privégebied heeft hij ook de nodige ellende te verduren: zijn zoon is onlangs overleden en het huwelijk met zijn vrouw Laura dreigt stuk te lopen. Ferrari zet zijn laatste hoop op één wedstrijd: de Mille Miglia door Italië. Hier wil hij zijn grote rivaal Maserati verslaan en zijn bedrijf weer op de kaart zetten.



Dune: Part Two (2024)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, e.a. | Te zien op: HBO Max
De heldhaftige kroonprins Paul van de familie Atreides heeft zich aangesloten bij de Fremen, de oorspronkelijke bevolking van de zandplaneet Arrakis, waar een zeldzame energiebron te delven is, in een strijd tegen het tirannieke huis Harkonnen. Hij moet alles op alles zetten om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige heeft voorzien.



Five Nights at Freddy's (2023)
Regie: Emma Tammi | Cast: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Matthew Lillard, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Mike gaat aan de slag als nachtwaker in een leegstaande pizzeria. Al tijdens zijn eerste dienst komt Mike erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy's nog niet zo eenvoudig is. De bewaker wordt namelijk geconfronteerd met vier moordlustige mascottes en moet vechten voor zijn leven. Langzaam komt hij achter het mysterie van deze gevaarlijke plek.



NieuwsFilm

meest populair