De grote ster uit laatste film van Martin Scorsese: "had een enorme impact"

De grote ster uit laatste film van Martin Scorsese: "had een enorme impact"

De actrice heeft zeker geen spijt en is trots op de blockbuster en haar roots.

De Oscaruitreikingen zorgen altijd voor gefronste wenkbrauwen. Het komt namelijk maar wat vaak voor dat iemand een van de felbegeerde gouden beeldjes wint, terwijl het net zo goed naar iemand anders had kunnen gaan die het misschien nog meer verdiende. Is dat het geval met Lily Gladstone?

Emma Stone won tijdens de afgelopen Oscaruitreikingen alweer haar tweede Oscar voor haar glansrol in Poor Things. Ondanks het feit dat zij hier grandioos in is, vonden veel filmfanaten dat Gladstone's optreden in Killers of the Flower Moon nog beter was.

Prima zo
Gladstone is dé grote smaakmaker van de film en dat wil wel wat zeggen wanneer je het scherm deelt met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Een Oscar was dus wel op zijn plaats geweest, maar Gladstone zit hier absoluut niet mee.

Tijdens een recent gesprek laat de actrice zich erover uit: "Ik kon dankzij deze film een verhaal vertellen over mijn stam en de Blackfeet Nation. De hele geconfedereerde Staat kwam samen voor een Lily Gladstone-dag. Dat was de grootste eer die iemand kan toekomen".

Speciaal
De actrice vervolgt: "Het was fantastisch. 2000 mensen uit heel Amerika kwamen opdagen. Het is een van de emotioneel meest betekenisvolle momenten uit mijn leven. 'Killers of the Flower Moon' had een enorme impact en om dit te kunnen delen met mijn volk was grandioos".


"Ik heb dan absoluut ook geen spijt van het mislopen van de Oscar. Het is competitief en je gaat op tegen andere geweldige films en talenten, maar dat wat we wilden bereiken met 'Killers of the Flower Moon' is gelukt. Dat noem ik dan ook een geslaagde missie".

NieuwsFilm

meest populair