Topfoto's Alexandra Daddario: op het strand, in het zwembad en bezig in de gym

Topfoto's Alexandra Daddario: op het strand, in het zwembad en bezig in de gym

De actrice Alexandra Daddario zien we binnenkort in de thriller Double Booked.

De Noord-Amerikaanse actrice Alexandra Daddario is en blijft een grote naam in Hollywood, al zijn haar successen de afgelopen jaren niet meer zo groot als eerder. Op Instagram wordt ze echter goed gevolgd.

Door de jaren heen deelde de prachtige brunette vele opvallende foto's. Vanaf het strand, in het zwembad, in de gym en ga maar door. We duiken vandaag even het archief in en vinden flink wat in het oog springende foto's.

Miljoenen
Op Instagram heeft de nu 38 jarige actrice een fraaie 23,8 miljoen volgers. Die heeft ze gekregen door haar rollen in films als Texas Chainsaw, Percy Jackson & the Lightning Thief en Baywatch en uiteraard de series True Detective en The White Lotus.

De komende jaren heeft ze heel wat onbekendere projecten op stapel staan. Op de IMDb zien we dat de 2024-film I Wish You All the Best al is verschenen en dat ze speelt in de aanstaande titels Happy Life, A Tree Fell in the Woods en Double Booked. In de drie animatiefilms Justice League: Crisis on Infinite Earths spreekt ze de stem in van Lois Lane.

Strand, zwembad, gym
Hieronder vind je links naar drie opvallende posts op Instagram, die ze de afgelopen tijd heeft geplaatst. Dus gewoon even klikken op links als je Alexandra wil zien: 1. op strand en in de gym, 2. op het strand en 3. in het zwembad.

NieuwsFilm

meest populair