Nieuwe LEGO-set van 'Harry Potter' is een directe must-have voor de fans

Nieuwe LEGO-set van 'Harry Potter' is een directe must-have voor de fans

Deze kleine en fijne LEGO-ster blikt terug op bijzonder spannende scène in tweede film.

LEGO-sets komen er in vele vormen en maten. Soms verschijnen er enorme 18+ bouwsets voor de oudere fans en vaker debuteren er sets met duidelijk minder steentjes. Een nieuwe Harry Potter-set is voor 7+, maar nog altijd een gave verwijzing naar de tweede film.

Begin volgende maand verschijnt de set Aragog in het Verboden Bos met nummer 76434. De set bestaat uit slechts 195 steentjes en is natuurlijk razendsnel gebouwd. Toch is het er misschien wel eentje die je wil hebben als je hebt genoten van de film Harry Potter and the Chamber of Secrets alias Harry Potter en de Geheime Kamer uit 2002.

Aragog
De set bevat de enorme spin Aragog die richting het einde van The Chamber of Secrets te zien is. In de film zien we hoe Harry en Ron een ontmoeting hebben met Aragog, een huisdier van Hagrid, in het Verboden Bos. In de film spreekt Julian Glover de stem van Aragog.

De set bevat naast de spin ook minifiguren van Harry Potter en Ron Wemel, inclusief hun toverstokken. De spin is circa 7 centimeter hoog, 16 centimeter lang en 18 centimeter breed. De adviesprijs van de set bedraagt nog geen twee tientjes.

Meer Harry Potter
Overigens verschijnt op 1 juni op de set Toverschool Toernooi: de aankomst met nummer 76440. Deze 10+ set is duidelijk groter met 1229 steentjes. Je vindt de nieuwe Harry Potter-sets op deze pagina op de website van LEGO.


Wil je de film Harry Potter and the Chamber of Secrets nog een keer kijken, dan vind je die op HBO Max.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.

NieuwsFilm

meest populair