'13 Reasons Why'-acteur ziet het niet meer zitten: "Zo wilde ik niet doorgaan"

'13 Reasons Why'-acteur ziet het niet meer zitten: "Zo wilde ik niet doorgaan"

Dylan Minette werd wereldberoemd door de serie, maar kon niet meer van het acteren genieten.

13 Reasons Why was op een bepaald moment een van de populairste series. Hoofdrolspeler Dylan Minette werd dan ook in een klap wereldberoemd en leek de rollen voor het oprapen te hebben, maar toch is hij volledig uit het zicht verdwenen. Hoe komt dat eigenlijk?

Van 2017 tot 2020 was Minette te zien als Clay Jensen in de geliefde serie. Ondanks het feit dat de serie vanaf de allereerste aflevering al meteen een groot succes was, kon de acteur daar zelf niet al te veel van genieten.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Minette zich erover uit: "'13 Reasons Why' was super populair. Het was ongetwijfeld een van de hoogtepunten van mijn acteer-carrière. Toch begon het telkens meer als een baan te voelen".

"Begrijp me niet verkeerd, ik realiseer mij echt wel dat ik een bevoorrechte positie had. Er zaten zeker de nodige leuke en inspirerende momenten tussen, maar ik begon er telkens minder plezier aan te beleven. Zo wilde ik niet doorgaan".

Iets anders
Na 13 Reasons Why accepteerde Minette dan ook niet veel andere rollen. Zo was hij nog te zien in de Hulu-serie The Dropout en in de blockbuster Scream, maar hierna besloot hij er volledig mee te stoppen.


Vandaag de dag houdt hij zich beter met zijn andere passie, namelijk muziek. Minette is de zanger en gitarist van de muziekband Wallows en geniet hier wel enorm van. Zo eindigt Minette: "Ik vind het fantastisch. Het doel is om zoveel mogelijk met Wallows te gaan bereiken!"

NieuwsFilm

meest populair