'Knives Out 3' strikt nu ook de oude vijand van Daniel Craigs James Bond

'Knives Out 3' strikt nu ook de oude vijand van Daniel Craigs James Bond

Na Cailee Spaeny en Josh O'Connor tekent nu ook Andrew Scott voor de blockbuster.

Nog niet zo heel lang geleden werden we getrakteerd op de eerste korte teaser trailer van Knives Out 3, namelijk Wake Up Dead Man. Sindsdien worden de nodige grote namen aangekondigd en dat is vandaag weer het geval.

Gisteren kwam er bijvoorbeeld nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat Cailee Spaeny (Priscilla) en Josh O'Connor (Challengers) hadden getekend voor de blockbuster. Andrew Scott volgt nu in hun voetsporen.

Mooie lijst
Scott acteert al sinds eind jaren negentig, maar brak dankzij de geliefde BBC-serie Sherlock echt door. In de serie speelde hij de rol van Moriarty, de aartsvijand van Sherlock Holmes. Vanaf dat moment had hij de rollen voor het oprapen.

Hierna was hij ook te zien in andere sterk onthaalde blockbusters, zoals o.a. 1917 en de James Bond-film Spectre. Voor Wake Up Dead Man zal Scott dus wederom samenwerken met Daniel Craig, die natuurlijk terugkeert als de detective Benoit Blanc.

Afwachten
Plotdetails voor Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery zijn momenteel onbekend, behalve dat het nieuwste hoofdstuk in de saga "heel erg anders wordt dan de twee eerdere voorgangers". Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.NieuwsFilm

meest populair