Komt dit geliefde personage naar het DC-universum van James Gunn?

Komt dit geliefde personage naar het DC-universum van James Gunn?

Krijgen we eindelijk een fatsoenlijke versie te zien van deze populaire Batman-schurk?

Een van de grote DC-schurken die we nog altijd niet op fatsoenlijke wijzen in een film hebben zien verschijnen, zou wel eens naar het nieuwe filmuniversum van James Gunn kunnen komen.

Gunn postte een foto van zichzelf in een Supermancomic-shirt, waaronder een fan de vraag stelde of Gunn van plan is om Deathstroke te gaan gebruiken in zijn nieuwe DC Universe en met een knipoog te antwoorden als dit zo is. Gunn reageerde daarop met een knipogende emoji.

Iconische schurk
In de strips is Slade Wilson een van de meest iconische Batman-schurken: een huurmoordenaar met een opvallend pantser en dodelijke accuratesse.

Natuurlijk hebben we Joe Manganiello het personage heel kort zien spelen in de eind-credits van Zack Snyders Justice League, maar dat was een rol van weinig betekenis.

Net niet
Daarnaast zagen we acteur Manu Bennett in verschillende seizoenen van de serie Arrow als het personage, maar die interpretatie is nooit overgezet naar filmvorm.Hoewel het dus nog onduidelijk is of Gunn Deathstroke zal benutten in een van de geplande DC-projecten, weten we wel dat de opnames van zijn Superman-film halverwege zijn.

Veel DC op komst
Gunn bevestigde daarnaast onlangs dat Frank Grillo, die Crossbones speelde in verschillende Marvel-films, zijn opwachting zal maken in het tweede seizoen van Peacemaker.Het DC Universe van Gunn begint dit jaar met animatieserie Creature Commandos, wat gevolgd wordt door zijn Superman-film in 2025.

NieuwsFilm

meest populair