Dochter van Bruce Willis komt met een bizar verhaal over haar vader

Dochter van Bruce Willis komt met een bizar verhaal over haar vader

Tijdens de opnames van de eerste 'Die Hard'-blockbuster verloor de geliefde acteur bijna zijn gehoor.

Het komt wel vaker voor dat een acteur ver gaat voor een bepaalde rol. Dit kan soms echter ook wel verkeerd aflopen. Bruce Willis weet hier alles vanaf. Volgens zijn dochter heeft haar vader namelijk een deel van zijn gehoor verloren tijdens een stunt.

Willis was in heel wat topfilms te zien. Denk bijvoorbeeld maar The Sixth Sense en Pulp Fiction, al is zijn bekendste werk misschien toch wel Die Hard. Tijdens de opnames van het origineel zou de acteur een ongeluk hebben gehad.

Voorval
Zo zei Willis zelf al eerder tijdens een interview: "Tijdens een ongeluk op de set van de eerste 'Die Hard' ben ik mijn gehoor zo goed als kwijtgeraakt in mijn linker oor. Als gevolg hiervan heb ik dan ook de neiging om snel "Wat?" te zeggen, want ik hoor het gewoon niet".

Echt veel details deelde de acteur niet, maar zijn dochter, Rumer Willis, liet zich er wat uitgebreider over uit en kwam met een uitleg: "Mijn vader komt gedurende sommige interviews soms wat 'awkward' over, maar dat is ook omdat hij lang niet altijd alles meekrijgt".

Knal
Zo vervolgt Rumer: "De reden hiervoor is dat tijdens de opnames van 'Die Hard' een pistool net naast zijn oor werd afgevuurd. Sindsdien hoort hij beduidend minder. 'Die Hard' heeft zijn oren geen goed gedaan..."NieuwsFilm

meest populair