Nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine' hint naar dé grote schurk uit de Infinity Saga

Nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine' hint naar dé grote schurk uit de Infinity Saga

Keert Thanos echt terug of is dit niet meer dan enkel en alleen een geinige easter egg?

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar Deadpool & Wolverine. Natuurlijk worden de hoofdrollen vertolkt door Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar de blockbuster schijnt ook vol te zitten met andere superhelden en schurken. Nu doet weer een nieuw gerucht de ronde.

We hebben de laatste maanden diverse artikelen zien langskomen over de Marvel-film. Zo wordt er gezegd dat Wesley Snipes misschien terug zal keren als Blade maar dat Taylor Swift een aandeel zou hebben in de blockbuster. Nu wordt niemand minder dan Thanos genoemd.

Superschurk
Thanos maakte het de Avengers behoorlijk lastig. De villain, die jarenlang werd gespeeld door Josh Brolin, had voornamelijk een belangrijke rol in het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame.

Brolin heeft er geen geheim van gemaakt dat hij wel eens terug zou willen keren en fans geloven dat het moment misschien wel daar is. In de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer komt een beeld voorbij van de Q ruimteschepen van Thanos, die hij gebruikte om de aarde mee aan te vallen.

Terugkeer?
Met al het tijdreizen in het MCU is uiteraard alles mogelijk. Tijd zal het zeggen of de superschurk terugkeert, maar de blockbuster zit sowieso vol met 'easter eggs' en cameo's. Altijd leuk om te spotten, wat ons dus weer kan opvallen.NieuwsFilm

meest populair